Fit Kuusaalla voi myös rakastua

loka 14, 2021 | Blogi, Yleinen | 0 Kommenttia

Fit Kuusaalla voi myös rakastua

Jos olet vielä sitä oikeaa vaille, se saattaa löytyä hyvän harrastuksen parista. Hanna Laurilan ja Caius Nummelan salituttavuudesta kehittyi ajan myötä rakkaussuhde, jossa kumpikin arvostaa aktiivista elämäntapaa.

Liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi valmistuva kauneudenhoitoalan yrittäjä Hanna Laurila noteerasi viime joulukuussa Fit Kuusaalle tulleen uuden jäsenen, POKS:in päivystyksessä työskentelevän lähihoitaja Caius Nummelan. Ensitutustumisesta lähti jutustelu niin mukavasti liikkeelle, että salilla tuli aina kohdatessa vaihdettua kuulumisia treenaamisesta.

Caiukselle luonteva salivalinta oli Fit Kuusaa, sillä hän asuu vain sadan metrin päässä kuntokeskuksesta. Myös Hannalle sijainti oli sopiva, hänen kotinsa sekä Flame parturi-kampaamo ja kauneushoitola -yritys ovat lähellä. Lisäksi häntä miellyttivät modernit laitteet ja salilla vallitseva hyvä ilmapiiri.

”Täällä viihtyvät kaikenkokoiset ja -ikäiset kuntoilijat. Ei ole mitään tiettyä kohderyhmää, vaan Fit Kuusaa sopii ihan jokaiselle”

kuvailee Hanna.

”Lähisaleista tämä on ainut, jossa on kunnon välineet voimanostoon, johon olen nyt keskittynyt”

Caius lisää.

Kunnioituksella ja pitkäjänteisyydellä

Miten siis toimia, jos on sinkku ja haluaa etsiä kuntosalilta kumppania? Caiuksen neuvo on, että kannattaa pelata pitemmällä aikajänteellä ja lähestyä salilla toista kunnioittaen.

– Moni meistä on täällä treenaamassa vain itselleen, mutta joukossa on myös heitä, jotka ovat elämänkumppania vaille. Juttelemalla selviää aika nopeasti, voisiko kysymyksessä olla muutakin kuin salituttavuus, hän vinkkaa.

Esimerkiksi Hannalla ja Caiuksella on niin erilaiset elämänpiirit, että ilman Fit Kuusaata he eivät olisi todennäköisesti kohdanneet. Salikeskustelut etenivät kevään ja kesän aikana kaveruudeksi, ja he päättivät lähteä viime elokuussa järjestettyyn Kuusaan läpijuoksu -tapahtumaan. Kun takana oli liki kymmenen kilometrin yhteinen juoksulenkki vesisateessa, Hanna pyysi seuraavaksi Caiusta leffaan.

– Jääköön meidän salaisuudeksemme, mikä leffa oli kyseessä. Mutta sen illan jälkeen ei ole ollut epäilystäkään, ettemmekö sopisi pariksi, Hanna kertoo hymyillen.

Caius ihastui Hannan avoimuuteen. Hiljaisemmaksi itseään kuvaileva mies ihailee kovasti Hannan kykyä lähestyä ja jutella kaikille ihmisille.

– Caius on persoonallinen ja komea, meillä kahdella on ollut paljon jaettavaa ja keskusteltavaa. Hänen seurassaan minulla on kotoisa ja hyvä olla, Hanna toteaa.

Fit Kuusaan yhdistämän parin voi bongata useasti viikossa salilta. Kummankin yksi suosikkiliikkeistä on maastaveto, joka vaikuttaa lähes kaikkiin lihaksiin. Caius on tykästynyt moninivelliikkeisiin ja Hannan mielilaite on jalkaprässi, jossa nousee kevyesti 200kg.

– Keskenään emme kisaa paremmuudesta, mutta kummankin vahvuudet ovat hyvin tiedossa. Hanna on parempi alakropan liikkeissä ja minä taas yläkropan. On tosi hienoa seurata myös toisen kehittymistä, Caius iloitsee.

Viimeisimmät kommentit

    "Aina on hyvä päivä aloittaa itsestä huolehtiminen"

    Heini Keisala, Fit kuusaan yrittäjä